top of page

Har du rett på NAV stønad i forbindelse med behandling, betaler du ingenting ekstra blandt et stort utvalg av våre parykker!

Vår visjon

Gjennom mange år som parykkexpert har jeg virkelig sett hvor viktig en parykk  kan være. Å gå igjennom en cellegiftbehandling eller stråling er for mange svært tøft. At håret, som er en del av identiteten vår, i tillegg faller av gjør det hele enda verre. Hos oss skal du føle deg trygg i en vanskelig livssituasjon. Vi møter deg der du er, og hjelper deg til å få identiteten din tilbake. Du vil få tid og ro til å velge den rette parykken.

 VI HAR GRATIS  KONSULTASJON

Vi setter av en time til deg, og finner det beste alternativet. Både aktivitetsmessig og i forhold til din livssituasjon. Dine naturlige farger og former blir tatt i betraktning slik at vi kan finne det som gir deg mest glød og feminintet.

Med tanke på korona-situasjonen tilbyr vi videokonsultasjon også. 

Møt oss i Messenger, Facetime eller Duo 

HODEPLAGG

Lette hodeplagg som passer til varmere årstider, innebruk eller som nattlue. Vi har og luer av beste bambus kvalitet, som gjør de utrolig myke, de er det beste alternativene som nattlue.

VARME HODEPLAGG

I samarbeid med Astrid Almeland, har vi fått håndstrikkede luer. Noen er med refleks i, så du viser igjen i mørket ute på tur.

Hun tar bestillinger, så her er det bare å legge inn et ønske om du er interessert!

Lars:

 

"Med Jan sin ærlige og profesjonelle hjelp ble min kones verste mareritt en bra opplevelse. I denne vanskelige situasjonen er jeg utrolig glad for å se min kone gå stolt gjennom byen, selv med parykk."

Lene:

 

"Noe av det jeg gruet meg til ved å få cellegift, var å miste håret. 

 

Men all hjelp og gode samtaler -etter utallige prøvinger av ulike parykker i flere modeller og farger, fant vi den som var riktig for meg. Jeg har blitt møtt med tålmodighet, respekt og forståelse for noe som var sårt. 

Tusen hjertelig takk!" 

ATTESTER

"TAKK FOR AT DU SÅ MEG I EN VANSKELIG SITUASJON!"
bottom of page