top of page

Vi er en nyåpnet økologisk salong, med veganske produkter innen hår og makeup.  Alt er naturlig. Hos oss skal du føle deg velkommen og avslappet. HYGGE er oppnåelse, vi vil nå ut til med deg! 

jan%20profil_edited.jpg

Jan Henry Isdahl 53 år

Daglig leder/frisør og parykkexpert

Jan er oppvokst i frisørbransjen, som tredjegenerasjons frisør. Han har derfor spesialisert seg innen herreklipp, parykker og hårdeler. Han har hatt flere salonger, deriblant egen salong på Haukeland. Der fikk han lang erfaring med spesielt kreftpasienter. 

Han er også en mann som vil si hva du kler og ikke, å jobber for å finne parykker som er perfekt for akkurat deg, din fritid og livssituasjon. Som parykk-kunde er det svært viktig for Jan at du skal føle deg så vakker og frisk som mulig, og at du skal finne ut hvem du vil være i denne perioden. Hos oss er alle følelser lov, og vi vil gi deg det beste vi kan for å ivareta deg!

profilbilde amalie.jpg

Amalie Hjellbakk Smørdal 24år

Utdannet frisør og stylist.

Amalie har stor lidenskap for det estetiske og et helhetlig bilde. Er du usikker på hva du skal gjøre, kommer hun gledelig med gode alternativer for frisyre og farge. 

Hun har også kurs fra bryns-guruen selv, Fred Hameleten. Makeup og bryn er noe hun gjerne gjør på alle kundene, her får du god veiledning, tips og råd for akkurat ditt ansikt.

Hun er veldig opptatt av sunt hår og riktig styling, å skreddersyr gjerne produkter til akkurat deg.

hygge_edited.jpg
lokal%20samf_edited.jpg
bottom of page