top of page

DEN GRØNNE SAKS FRISØRSALONG

FRISØR
  • Instagram

Hos oss tilbyr vi alle frisørtjenester, med også vekt på bryn og makeup. Vi har FRØYA som makeup og hudpleie serie hos oss. Kontakt oss får påmelding til sminkedag med de!

Her er noen bilder av forskjellig typer klipp, farge og styling som er utført av vår stylist, Amalie.

VEGANSKE OG ØKOLOGISKE HÅRSERIER, BRA FOR HÅRET OG MODER JORD

R & CO

R + Co er skapt av en trio av de beste Session stylistene i bransjen, og er kjent for sin sunne og store linje med hårprodukter.

Ved hjelp av naturlige ingredienser (ingen parabener, sulfater, mineralolje eller petrolatum) er dette utsøkte sortimentet 100% vegansk og fargesikkert.

Duftende med fem deilige signaturdufter som appellerer til menn og kvinner.

NATURAL TECH

Naturaltech er et komplett program som retter seg mot hår- og hodebunnproblemer, samtidig som det bygger bro på bærekraftig skjønnhetspraksis med banebrytende teknologi.

Enten du har en for fet hodebunn eller hormonelt hårtap, har familiene til Naturaltech blitt formulert for å forebygge, og løse de vanligste hud- og hår utfordringene.

r%20and%20co_edited.jpg
davines%20prod_edited.jpg
TOUCH-UP BEHANDLING

Stylisten vår har lang erfaring med glossing behandling. Dette er en behandling som gjøres på nesten alle foliestriper, blekeprosesser, og som en mellombehandling om du vil vente litt før du tar etterveksten igjen. Det kan gjøre håret kaldere, varmere eller mørkere, og ikke minst friskt og glansfullt!

Har du en gammel matt farge som du skulle korrigert i en annen tone, og fått glans?

Eller er du blondine, som ønsker å fjerne gulskjær? Da er dette behandlingen for deg. Og det gøyeste er at det tar bare 20 minutter, og ikke minst sparer lommeboken din!

Tropical Leaves
bottom of page